13-14 EKİM 2012 ISPARTA "ULUSLARARASI OPTİSYENLİK VE GÖZ SAĞLIĞI SEMPOZYUMU"



Optisyenlik Programı eğitimi veren üniversitelerimizden Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, ülkemizde bir ilke imza atarak "Uluslararası Optisyenlik ve Göz Sağlığı Sempozyumu"nu 13-14 Ekim 2012 tarihlerinde Isparta Güzel Sanatlar Akademisi toplantı salonunda gerçekleştirmiştir.

T.C. Sağlık Bakanlığı yetkililerinin, ülkemizde Optisyenlik Programı eğitimi veren üniversite yetkililerinin, yurt dışı yetkililerinin, Optisyenlik Programı öğrencilerinin ve sektör temsilcilerinin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilen sempozyumda Derneğimiz Yönetim Kurulu ve üyeleri de hazır bulunmuşlardır.

Derneğimiz, sempozyuma önemli katkılar sağlamak amacı ile yurt dışından Dünya Optometri Konseyi (WCO) ve Avrupa Optometri ve Optik Konseyi (ECOO) Geçmiş Dönem Başkanı Sayın Dr. Robert William Chappell'ı, Köln Optisyenlik/Optometri Meslek Yüksekokulu Doçenti, ECOO Avrupa Optometri Diploması Sınayıcılar Kurulu Başkanı Sayın Dr. Andreas Berke'yi ve GFK Retail and Technology Tıp ve Sağlık Alanı Pazarlama Müdürü Sayın Till Herzog'u ülkemize davet etmiştir. Sayın Dr. Chappell "Vizyon 2020-Görmeye Yatırım", Sayın Dr. Berke "Optik ve Optometride Eğitimin Önemi ve Müşteri/Hasta Açısından Faydaları" ve Sayın Herzog "Avrupa Optik Pazarı" konularında katılımcıları bilgilendirmişlerdir.  

Sempozyum programı kapsamında, tüm akademisyenler ve yurt dışı yetkilileri yapmış oldukları önemli sunumlarla katılımcıları bilgilendirmişlerdir. Özellikle, Optisyenlik Programı öğrencilerinin sahada yapmış oldukları çalışmalar sonucu oluşturdukları sunumlar katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ile izlenmiştir.

Sempozyumun son bölümünde Derneğimiz Genel Başkanı Sayın Abdullah Aydin, "Türkiye Optik Sektörüne Karşılaştırmalı Bakış" konulu bir sunumla katılımcıları bilgilendirmiştir.  


Abdullah AYDİN Sempozyum Sunumu

2008-2009 SSK Reçete Dağılımı

       
                 
       
                 
         
web tasarım internet sitesi web tv optik internet sitesi
web tasarım internet sitesi web tv optik internet sitesi
kurumsal web tasarım ajansı istanbul
 


 
Derneğimiz
Şube ve Temsilcilikler
Linkler
İletişim
 
Uluslararası Faaliyetler
Meslek İçi Eğitimler
Sosyal Sorumluluk Faaliyetler
Kurumsal Faaliyetler
 
SGK Haberleri
Eğitim Haberleri
Sağlık Bakanlığı
Toplantı Haberleri
 
Facebook
Twitter
Toomad TV
Youtube


web tasarım zemedya